Док ово пишем слушам Леа Мартина. Сетим се да за три сата идем на рођендан и помислим како ћу тамо да уживам у шунду и кичу. 

Ја сам један од оних који поштују свачије мишљење, ставове, уверења и одабире, па поштујем све уживаоце свих врста музике. Једини жанр који не поштујем (не кажем да не могу да га слушам, нити га псујем) је реп музика, јер је то чисто рецитовање. Значи: реп музику не поштујем као музику, него као поезију. Рецитовање уз музичку пратњу. Скренух с теме... 

Углавном сам волео рођенданске журке: алкохол + друштво = зезање. Пре сам имао мишљење да може да се зеза и ужива и без алкохола, а онда схватио да може и уз њега. И, па - забавније је.

У четвртак сам ишао на рођендан код једне моје другарице. Било је супер, пили смо, певали, зезали се, мували, љубили, `ватали...  Све то због алкохола. Или само њега кривимо?

Вечерас ћу на рођендан поћи с помисли да нећу да претерујем у пићу, толико да се смувам с добром другарицом. Правим разлику између другарице и девојке. 

А што се тиче музике, да будем искрен - слушам све. На пример, сада слушам Шериф Коњевић - Вјенчаница. Laughing Све што је квалитетно могу да слушам. Није ми јасно како неки људи слушају нпр. музику на шпанском, а шпански не говоре, самим тим не резумеју текст, и поенту песме. Такође, не волим када се генерализује па кажу: "Рок је најбоља музика, а норадњаци су срање". Зашто? То је неистина! Има толико рок песама које су (благо речено) идиотске, а постоје и народњаци (пази народњаци, не турбо-фолк) који су и више него квалитетни.

Поштујте своје пријатеље и сву квалитетну музику, а што се тиче рођендана - па, то је унија пријатеља и музике (каква год она била)...